Radio Maranata Vulcan

vineri, 2 martie 2018

LIVE de la ROTONDA din Washington D.C. – Presedintele Donald Trump si Congresul si Senatul American il Onoreaza pe Evanghelistul BILLY GRAHAM

LIVE de la ROTONDA din Washington D.C. Presedintele Donald Trump si Congresul American Onoreaza Evanghelistul American Billy Graham
Președintele Camerei Reprezentanților americane, Paul Ryan, a anunțat că astăzi, 28 februarie, trupul lui Graham va fi adus în Capitoliul SUA, unde va fi depus la loc de onoare  în Rotunda până joi, 1 martie.
Membri ai publicului vor avea voie să vină și să-și plătească respectul față de reverend, în timp ce trupul lui neînsuflețit se odihnește în Capitoliu.
Speakerul Camerei Ryan și liderul majoritar al Senatului, Mitch McConnell, au participat de asemenea la acest serviciu memorial special pentru Graham.
Serviciul funerar din 2 martie este privat și va include membrii familiei, prietenii și liderii comunității care au fost atinși de lucrarea lui Graham. Aproximativ 2.300 de persoane vor fi invitate să participe la serviciul de 90 de minute.
Graham a aprobat personal planificarea și detaliile aranjamentelor funerare cu ani înainte de moartea sa și a vrut să fie asigurat că nu se va concentra asupra lui, ci asupra Evangheliei. Fiul său, Franklin Graham, va da mesajul funerar, în timp ce fratele său și cele trei surori vor vorbi pe scurt pentru a-și onora tatăl.
VIDEO in RELUARE. –
FACEBOOK – Cand se va termina LIVE feed-ul, video va fi disponibil in reluare:
  1. Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2018/02/28/live-de-la-rotonda-din-washington-d-c-presedintele-donald-trump-si-congresul-si-senatul-american-il-onoreaza-pe-evanghelistul-billy-graham/

Niciun comentariu: