Radio Maranata Vulcan

Despre noi

Radio Maranata Vulcan


Ascultați și aici....


*  Winamp, iTunes http://pro02.caster.fm:2199/tunein/wvwrpjak.pls
*  Windows Media Player http://pro02.caster.fm:2199/tunein/wvwrpjak.asx
*  Jucător adevărat http://pro02.caster.fm:2199/tunein/wvwrpjak.ram
*  Timp rapid http://pro02.caster.fm:2199/tunein/wvwrpjak.qtl

 Scopul acestui post de radio este ca Evanghelia mântuirii să ajungă mai întâi la urechile voastre şi apoi în inimile voastre şi să puteţi astfel lua hotărârea de a va împăca cu Dumnezeu, prin credinţa în Isus Hristos. Vrem să aducem o raza de lumină în întunericul din jur si să vă ajutăm să găsiţi calea spre Dumnezeu, iar pe cei ce aţi găsit-o să vă ajutăm să rămâneţi pe ea.

 radiomaranatavulcan încearcă să cuprindă atât generația tânără cât și cea de vârsta a doua și chiar și pe cei vârstnici.
Ne adresam celor care Il caută pe Dumnezeu, indiferent dacă L-au gasit deja sau nu şi indiferent de confesiunea din care fac parte.

  • Se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Unele emisiuni sunt cu adresă specială pe grupe de vârste (copii, adolescenţi, ) în care, pe lângă teme specifice se încearcă promovarea valorilor moralei creştine.
  •  Programele promovează şi prelungesc misiunea Bisericii 


Vrem să fim un refugiu pentru sufletul tău și o oază de spiritualitate, într-o lume dominată de materialism.

Noi credem că valorile creștine sunt cele care pot clădi o altfel de societate. Credem cu putere în iubirea aproapelui, în dăruirea dezinteresată, integritatea caracterului, relevanța familiei și salvarea eternă prin jertfa Domnului Isus Hristos.

Ne dorim ca aici,în inima munților și la inceput de secol XXI, să fim un far autentic pentru toți cei care vor să găsească un reper moral și un sens în viață.

Vrem ca ascultându-ne, în fiecare zi, “să te imbogațești” din punct de vedere spiritual și să ajungi să Îl cunoști personal, pe cel care ne este model, mentor si mantuitor: Isus Hristos.

Ai crezut că a fi creștin (urmaș al lui Hristos) este ceva plictisitor și fără perspectivă? În fiecare zi îți vom pune la dispoziție mărturii ale unor oameni importanți din țara noastră sau din lumea intreagă care au ales să Îl urmeze pe Hristos. Pastori și Evangheliști cu experiență îți vor explica în fiecare zi Cuvăntul lui Dumnezeu.  și muzica … da, muzica poate fi muzica ta!

Nu uita, radiomaranatavulcan este un radio pentru tine!


Suntem nonstop cu voi,24/7

Niciun comentariu: