Radio Maranata Vulcan

marți, 11 februarie 2020

Zi specială de rugăciune pentru misiune

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni stând jos

 · Organizat de APME - Agenția Penticostală de Misiune Externă

Vineri 14 Februarie 2020
 Între orele 06:00 - 18:00
Ca în fiecare lună, vă invităm să alegeți un interval de 20 de minute în care să fiți parte din lanțul de rugăciune și să vă înscrieți aici: https://apme.ro/rugaciune-misionari/

Cu drag citim despre trezirile spirituale care au avut loc în diferite națiuni și ne dorim să fim martori la această mișcare a Duhului Sfânt pentru generația noastră. Moravienii, în vremea lor, au știut că prioritatea este să formeze/participe la un lanț de rugăciune, care odată început a durat 100 de ani. Cu mai puține resurse decât avem noi!

S-au rugat pentru biruințe spirituale pentru cei care erau în câmpuri de misiune și pentru noi lucrători gata să plece - pentru că vrednic este Mielul lui Dumnezeu să primească onoare pentru jertfa Sa prin jertfa noastră.

Ne aflăm la un an de la debutul lanțului de rugăciune o dată pe lună, cu încrederea că Duhul Sfânt va ridica noi mijlocitori pentru susținerea lucrării mondiale de misiune. Recunoscători, mulțumitori pentru favoarea primită, vom continua în aceasta lună să ne rugăm pentru:

1. Potrivit ONU, atacurile jihadiste din Mali, Niger și Burkina au ucis 4.000 de persoane în 2019 și au provocat o criză umanitară fără precedent, cu 600.000 de persoane strămutate și refugiați care au fugit de violențe.
Refugiații din Niger au nevoie de rugăciunile noastre.
- Evanghelia să ajungă la timp la acești oameni;
- Să aibă pace și speranță în mijlocul necazului;
- Să se reintegreze și să găsească un loc sigur în care să trăiască o viața normală;
- Colegii noștri din Niger să fie protejați și gloria Lui Dumnezeu să fie în casele lor.

2. Nu uităm de frații noștri în credință din China.
Suferința lor și moartea multor oameni din cauza virusului ne mobilizează să ne alăturăm cu frații noștri din întreaga lume care se roagă pentru această situație. Mijlocim pentru soluțiile lui Dumnezeu și înlăturarea acestui virus distrugător! Gloria lui Isus să se manifeste pe străzile din China și oamenii să-L caute pe Dumnezeu cum nu au mai făcut-o!

3. Un motiv deosebit în aceasta lună sunt colegii noștri încă necăsătoriți din APME.
Domnul să fie sprijinul și ajutorul lor în țările depărtate în care slujesc! Să le dea trecere și uși deschise pentru a folosi la maxim perioada aceasta în care s-au dedicat în întregime lucrării lui Dumnezeu și liniște sufletească în așteptare. Domnul să le pregătească soțul / soția după buna plăcere a Lui!

Lărgește locul cortului tău și întinde învelitoarele locuințelor tale! Nu te opri! Lungește‑ți corzile și întărește‑ți țărușii!
Căci te vei întinde la dreapta și la stânga, iar sămânța ta va lua în stăpânire neamuri și va locui cetățile pustiite.
Isaia 54:2‭-‬3

Ca în fiecare lună, vă invităm să alegeți un interval de 20 de minute în care să fiți parte din lanțul de rugăciune și să vă înscrieți aici: https://apme.ro/rugaciune-misionari/
Dumnezeu să vă binecuvânteze deplin!



Niciun comentariu: