Radio Maranata Vulcan

marți, 21 ianuarie 2020

Peste 9.000 de oameni din Orientul Mijlociu L-au acceptat pe Hristos si au fost botezati

Peste 9.000 de oameni din Orientul Mijlociu L-au acceptat pe Hristos si au fost botezati

Peste 9.000 de oameni au fost botezati in diferite tari din Orientul Mijlociu dupa ce L-au acceptat pe Hristos ca mantuitor, ca rod al lucrarii misionare crestine.
Conform informatiilor Asociatiei crestine „Biblii pentru Orientul Mijlociu”, in anul 2019, misiunea a reusit sa infiinteze 28 de biserici: 7 in Africa (dintre care 3 in Somalia), 11 in Orientul Mijlociu si 10 in alte zone din Asia de Sud.
Cel mai important lucru este ca un numar de 9.622 de oameni au fost botezati! Dintre acestia, 7.932 au parasit islamul, iar restul au abandonat hinduismul, budismul si alte cateva credinte tribale locale diferite.
Ultima ceremonie de botez tinuta pentru noii credinciosi a fost savarsita intr-o biserica din jungla indiana. In precedenta ceremonie, aproximativ 50 de noi crestini au fost botezati intr-un loc in care abunda vrajitoria.
Un alt episod demn de mentionat a fost intalnirea de rugaciune organizata de pastorul Kumar intr-un spital, cu participarea a peste 1.000 de persoane. Acesta este spitalul in care fusese adus in urma cu cateva luni, dupa un atac brutal asupra bisericii in care slujea si asupra membrilor congregatiei.
Mai multi medici, asitenti medicali si membrii ai personalului, inclusiv directorul general al spitalului, si-au impartasit marturiile in fata unei asistente numeroase.
Unii dintre cei care au vorbit, au spus ca desi familia lor s-a opus citirii Bibliei, ei au continuat sa o faca in taina.
Asociatia a mentionat ca isi va continua activitatea, ajutand familiile care si-au pierdut casele in timpul inundatiilor si alunecarilor de teren din India.
In acest sens, doua case au fost reconstruite si cheile date familiilor, in timp ce alte cateva case sunt inca in stadiul de constructie.

Niciun comentariu: