Radio Maranata Vulcan

luni, 27 ianuarie 2020

11 budisti isi predau viata lui Hristos in timpul unei lucrari misionare din Myanmar


 11 budisti isi predau viata lui Hristos in timpul unei lucrari misionare din Myanmar

O misiune crestina din Statele Unite a oferit asistenta si ingrijire medicala gratuita in Myanmar. Printre beneficiari s-au aflat si numerosi budisti.
Lucrarea misionara a fost organizata de Paul Ai, un fost vindecator si vrajitor (saman) din Vietnam, care L-a primit pe Hristos si a devenit intemeietor de biserici in toata regiunea. Clinica itineranta a fost organizata timp de doua zile in provincia Myitkyina, la nord de Myanmar.
Dupa ce au fost tratati, unii budisti au vizitat o sala de rugaciune de langa clinica, ceea ce a dus la un incident neobisnuit, deoarece se putea isca o „ciocnire pe taramul spiritual”, au relatat pastorii misionari.
Surprinzator, sau poate nu, in ultima zi a misiunii medicale, 11 budisti s-au hotarat sa-L primeasca pe Hristos.
Un incident neobisnuit a avut insa loc in sala de rugaciune, atunci cand primii opt budisti au spus ca vor sa se roage pentru a-L accepta pe Iisus ca Mantuitor si Domn.
Pastorul principal, Mark Morrow de la Crosswalk Church din Williamsburg, Virginia, a fost prezent in sala de rugaciune si martor la evenimentul remarcabil:
„Cand a devenit clar ca budistii erau gata sa-l primeasca pe Iisus, li s-a spus sa se roage cu echipa pastorala americana, prin intermediul unui traducator.
Imediat ce traducatorul a spus „Draga Iisus” si budistii l-au repetat in birmana, am auzit un zgomot asemanator bubuiturii unei petarde. Toti cei din camera au tresarit”, isi aminteste pastorul Morrow.
El spune ca a fost un zgomot foarte puternic. „Incercam sa aflam ce s-a intamplat, cand cineva a exclamat: „Iata, masa s-a spart!”
Pastorul privea si nu-i venea sa creada ceea ce se intamplase. Era o masa foarte rezistenta, de mahon, care se rupsese de la un capat la altul.
„Dumnezeu a distrus fortele demonice care ii impiedicau pe acesti oameni”, a conchis pastorul.

Niciun comentariu: