Radio Maranata Vulcan

luni, 5 februarie 2018

Prim – ministrul israelian Benjamin Netanyahu declară: Biblia demonstrează că Ierusalimul este capitala Israelului

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că Biblia confirma și demonstreaza în mod clar că Ierusalimul este capitala Israelului , adăugând că liderii europeni au declar ca acest lucru e “absurd” ei nu a acceptat poziția reală descrisă în cartea sfântă.
Prim-ministru Netanyahu a făcut remarcile acestea in delegația de la Bruxelles, unde a apărat poziția guvernului israelian care consideră Ierusalimul capitala țării evreiești.
El a apărat, de asemenea , decizia președintelui Trump de a declara Ierusalim capitala Israelului.
Cu câteva zile în urmă, Netanyahu s-a întâlnit la Paris cu președintele francez Emmanuel Macronși și a menționat ceea ce spune Biblia despre Ierusalim.
„Există un efort continuu în cadrul forumurilor ONU – UNESCO și în alte părți, pentru a nega legătura milenară a poporului evreu în Ierusalim, și acest lucru este absurd”.
” Poți să o citești în Biblie, după Biblie o poți auzi în istoria comunităților evreiești din întreaga noastră diasporă”, a spus primiNetanyahu.
„Unde altundeva să fie capitala Israelului, dar Ierusalimul ? Unde este Knesset (“Knesset” înseamnă “adunare” în ebraica), nostră, parlamentul nostru? Unde este terenul nostru suprem? Sediul guvernului nostru ?
“Biroul Primul ministru unde să fie? Biroul președintelui? Nu, capitala nu poate fi în Beer Sheva, el nu este în Ashdod, sunt orașe minunate, dar capitala este Ierusalimul „, a declar prim-ministrul.
Partea de est a orașului Ierusalim, inclusiv orașul vechi , este revendicat de palestinieni pentru capitala unui viitor stat, dar Israelul consideră că orașul este indivizibilă și este capitala Israelului, o situație care nu este recunoscută de ONU și nici pentru majoritatea țărilor din lume.
Statele Unite este prima țară care recunoaște Ierusalimul ca și capitala a Israelului , motiv pentru care va muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. Guatemala a făcut același lucru, anunțând, de asemenea, că a recunoscut Ierusalimul ca si capitala a Israelului și că va transfera și ambasada în Ierusalim.
Sursa: AcontecerCristiano.Net tradus și prelucrat de logosul.ro

Niciun comentariu: