Radio Maranata Vulcan

marți, 6 februarie 2018

Filmul „Patimile lui Hristos” va avea o continuare care se va numi „Învierea”

Actorul Jim Caviezel, care l-a interpretat pe Isus  în filmul „Patimile lui Hristos şi-a confirmat revenirea  pe marele ecran într-o  continuare a controversatului film care se va intitula „Învierea”, informează site-ul cinemagia.ro care citează cotidianul american USA Today.
Actorul în vârstă de 49 de ani (avea 36 când a jucat în Patimile lui Hristos) a declarat că proiectul la care Mel Gibson şi scenaristul Randall Wallace lucrează de mai bine de doi ani este atât de bun, încât va rămâne în istoria filmului. Pelicula va reda evenimentele care vor avea loc după crucificare.
„Sunt lucruri pe care nu pot să le numesc acum în legătură cu acest nou film, dar care ar şoca publicul. Este grozav. Fiţi pe fază.”, a spus Caviezel. „Tot ce vă pot spune acum este că noul film al lui Gibson va fi cel mai grozav din istorie”, a mai asigurat el.
Sunt declaraţii îndrăzneţe, mai ales că Patimile lui Hristos, în ciuda succesului la box office, a stârnit unii critici, care au acuzat filmul de prea multă violenţă şi nuanţe anitisemite.
Gibson a oferit celor de la USA Today unele detalii despre proiect în 2016: „Învierea. Oh, ce subiect cu greutate! Încercăm să facem în aşa fel încât să fie atractiv cinematografic, dar şi să ofere o nouă abordare pe cât posibil fără a crea ceva ciudat”, a explicat cineastul atunci.

Niciun comentariu: