Radio Maranata Vulcan

joi, 26 martie 2015

Puterea mesajului Evangheliei transmis prin radio: un membru al grupului terorist Boko Haram s-a convertit la crestinism

kenya10
Un terorist s-a convertit la crestinism dup a ce a auzit mesajul Evangheliei la radio. Acesta era membru al grupului Boko Haram si a parasit imediat organizatia dupa ce s-a convertit, subliniaza Sanando la Tierra.
Fiind profund marcat de mesajul transmis, a contactat postul de radio si a marturisit ca vrea sa-si dea viata pentru Isus Hristos.
Radioul, care este gestionat de o misiune crestina internationala, a inceput sa transmita programele sale in Nigeria inca din anul 2009 si a ajuns in prezent sa numere aproximativ 2 milioane de ascultatori nigerieni.
“Am vazut ca puterea lui Dumnezeu aduce nu numai pacea si transformarea, ci si salvarea pentru cei care luptau impotriva Guvernului si care erau angajati in jihad”, a declarat Don Shenk, liderul misiunii crestine.boko-haram-acepta-a-jesus-750x406
El a adaugat ca marturiile de acest gen reprezinta o motivatie in plus de a spori capacitatile tehnice ale postului de radio. “Boko Haram incearca sa tina oamenii in robie prin teroare. Membrii gruparii au devenit sclavii unui sistem de credinte prin care terorizeaza si ucid oamenii. Numai mesajul Evangheliei are puterea de a salva teroristii. In mod tragic, terorismul este o realitate astazi in Nigeria. Dar in ciuda violentelor provocate de Boko Haram prin demolarea satelor si numeroase alte acte criminale, grupul terorist nu are nici o putere asupra pacii si linistii interioare pe care numai Evanghelia lui Isus le poate aduce la inima oamenilor”, a concluzionat Don Shenk.
Marturiile despre convertirea teroristilor extremisti islamici dupa contactul cu mesajul Evangheliei s-au inmultit in ultima perioada.
Precedentul caz este al unui militant al Statului Islamic, care a fost aproape de moarte dupa ce a atacat o comunitate crestina din Siria. El a fost ajutat de victimele sale, iar in momentul cand si-a recapatat cunostinta, l-a acceptat pe Isus ca Mantuitor.
http://afirmativ.com/