Radio Maranata Vulcan

vineri, 27 martie 2015

Ai cui suntem?

wxp (24)
Pentru cei tristi si dezamagiti care nu mai gasesc nicio placere in viata degradata de pe acest pamant decazut prin natura pacatului, pentru cei bolnavi, singuri, cei care se izbesc puternic de influenta crizei economice prin care trecem – care plang pentru ca nu mai reusesc sa faca fata problemelor vietii de zi cu zi, pentru toti care nu mai au nadejde ca ceva ne va schimba vietile in bine, exista o speranta, si aceasta e unica: Isus Hristos.
In tumultul vietii pamantene, printre suferintele care se pare ca nu mai au sfarsit, o inima intoarsa catre Dumnezeul cerurilor si al pamantului aduce bucurie si pace omului care il lasa pe Isus Hristos sa se nasca in inima lui, s-o curateasca si s-o elibereze.
El poate, doar El poate sa redea speranta, amintindu-ne in fiecare clipa ca nu suntem singuri, ca suntem copiii Imparatului universului, suntem cei pentru care Dumnezeu insusi a coborat pe pamant si a murit ca sa fim salvati si sa putem trai impreuna cu El pentru totdeauna, acolo unde lacrimile si moartea nu-si mai au locul.
Suntem fii de Dumnezeu, suntem ai Celui ce tine traiectoria orbitelelor si aduce vant si ploaie pe pamant, suntem copiii Celui care reprezinta dragostea desavarsita, suntem cei modelati din tarana pamantului cu Mana Sa.
Ai cui suntem? Suntem ai Celui ce ne-a modelat inima si rarunchii, ai Celui care a gandit structura celulei in fiecare din noi, ai Celui ce stabileste ordinea in intreg universul. Ai Celui ce pazeste sufletele de toate duhurile rele, ai Celui ce nu ne da mai mult decat putem duce, Cel care da pacea in inima fiecarui om care doreste acest lucru.
N-avem motive de ingrijorare, suferinta e intr-adevar mare pe pamant, insa e limitata, dincolo de aceasta viata trecatoare exista perspectiva vietii vesnice prin Isus Hristos, mijlocitorul dintre noi si Tatal ceresc, exista Duhul Sfant care lucreaza puternic spre salvarea noastra, exista cetatuia de scapare care se numeste Dumnezeu.
Oriunde ai fi si cu orice problema te-ai confrunta, aminteste-ti ca esti al Lui, al Dumnezeului cerurilor si al pamantului, Cel care nu lipseste niciodata in nevoi. Cheama-l puternic in rugaciune, cu toata inima ta si cu lacrimi in ochi, si El va veni.
El va veni sa-ti dea pacea, ajutorul, sa raspunda nevoilor tale, iar daca raspunsul Lui nu va fi asa cum iti doresti tu, increde-te in El si in faptul ca ceea ce El pregateste pentru tine este infinit mai bun, este ceea ce ai nevoie pentru a-I cunoaste dragostea si pentru a fi salvat pentru totdeauna de la moarte.
Este inceputul drumului catre cer, acolo unde pacatul nu va mai putea vreodata face ravagii in inimile oamenilor atat de iubiti de Tatal. Imparatia lui Dumnezeu este aproape, se naste in inimile fiecaruia dintre noi, sa chemam duhul lui Dumnezeu sa lucreze in noi ca sa ne lumineze si sa ne dea certitudinea ca El e singurul care ne poate salva de la ruina spirutuala.
Ai cui suntem? Suntem copiii Dumnezeului Atotputernic. Sa mai credem oare ca Cel ce tine in mainile Sale intreg universul nu poate face ordine in vietile noastre? “Eu va voi fi Tata, si voi Imi veti fi fii si fiice, zice Domnul Cel Atotputernic.” 2Corinteni 6:18.
http://afirmativ.com/