Radio Maranata Vulcan

miercuri, 13 mai 2020

TIMPURILE LUI NOE, TIMPURILE LUI LOT AU VENIT PESTE NOI



Repere de la Cina Domnului

TIMPURILE LUI NOE, TIMPURILE LUI LOT AU VENIT PESTE NOI. Frati si surori, DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS VINE! Si ziua de astazi trebuie sa fie pentru noi o zi in care marturisim cu incredere „Da, vine Domnul Isus Hristos!…
Nu scrie in Scriptura ca in vremurile din urma inainte ca El sa apara, doua lucruri mari se vor intampla: Oamenii vor fi ca pe vremea lui Noe, adica, toata faptura, toti oamenii, spune- si-au stricat calea. Societatea contemporana este o societate care in prea mare masura s-a indepartat de Dumnezeu. Uitati-va pentru ca in vremea lui Noe, una din practicile societatii lui Noe  era consultarea cu demonii. Era demonismul. Nu vedeti dvs. ca in societatea in care noi traim, nu poti vorbi despre numele Domnului Isus Hristos in public? Nu se poate vorbi la televiziunea publica, nu-i voie. Nu te poti ruga in scolile publice, nu-i voie. Nu poti sa mai pomenesti numele Domnului in tribunale si in procuraturi, ca nu este voie. Dar poti sa pomenesti numele lui Allah. Poti sa pomenesti si sa faci show-uri cu  cei care cheama duhurile mortilor, cu medii spiritiste. Astea sunt ok pentru ca este din nou aceasta cochetare cu demonismul.


In vremurile din urma, spune, omenirea va fi ca in timpul lui Lot. Este ca in timpul lui Lor? Care este efortul cel mai mare a lumii politice si a lumii intelectuale si a lumii economice la ora actuala? Care este? Este tocmai legiferarea acestui lucru scarbos inaintea Domnului. Familia sa nu mai fie familie si unitatea intre sot si sotie sa sa nu mai fie in norma de traire in societate, ci societatea sa fie una bolnava. Ion cu Ion, Maria cu Maria, lucruri care sunt impotriva naturii umane, impotriva lui Dumnezeu si impotriva invataturii lui Dumnezeu. Timpurile lui Noe, timpurile lui Lot au venit peste noi. SUNTEM IN VREMURILE DIN URMA. Frati si surori, DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS VINE!

Niciun comentariu: