Radio Maranata Vulcan

luni, 2 decembrie 2019

Solidari cu poporul albanez

Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber

În urma cutremurului de marți și a celor peste 500 de replici, numărul deceselor a ajuns la 49 și al răniților la peste 2000. Misiunile de salvare sunt încă în desfășurare. Locuințele oamenilor sunt grav afectate, în unele cazuri fiind imposibil să se mai locuiască în ele. Oamenii sunt cuprinși de frică și dorm afară în corturi, pe stadioane, iar unii credincioși din Durres se adăpostesc acum în școala biblică din Tirana.

În viitorul apropiat va fi necesar ca mici echipe de constructori să se deplaseze în Albania și să contribuie la eforturile de reconstrucție a locuințelor, înainte ca iarna aspră să se instaleze. Dacă doriți să fiți parte la această lucrare, vă rugăm să ne contactați printr-un mesaj pe Facebook sau prin email la: office@apme.ro

De asemenea, dacă doriți să contribuiți financiar la ajutorarea oamenilor, puteți trimite donația dumneavoastră în contul APME, cu mențiunea: Ajutor pentru Albania.
Fondurile vor fi folosite pentru distribuirea de hrană, îmbrăcăminte, pături, obiecte de strictă necesitate și ulterior pentru reconstrucția locuințelor.

Puteți dona în conturile APME deschise la Banca Transilvania:
RON: RO20 BTRL RONC RT00 G897 1802
EUR: RO32 BTRL EURC RT00 G897 1801
USD: RO45 BTRL USDC RT00 G897 1802
GBP: RO97 BTRL GBPC RT00 G897 1801
Banca Transilvania – SWIFT CODE: BTRLRO22

Sau online, cu cardul: https://apme.ro/doneaza/

Nu în ultimul rând, apreciem rugăciunile dumneavoastră. Rugați-vă ca pacea lui Hristos să domnească în inimile oamenilor! Rugați-vă pentru mângâierea celor care au pierdut persoane dragi! Rugați-vă pentru înțelepciune și putere pentru echipele care le slujesc victimelor!


Sursa: https://www.facebook.com/Agentia.Penticostala.de.Misiune.Externa

Niciun comentariu: