Radio Maranata Vulcan

marți, 19 noiembrie 2019

Președintele Braziliei citează BIBLIA si-L glorifică pe DUMNEZEU în discursul rostit la ONU!



Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a vorbit pentru prima dată la ONU și a abordat mai multe probleme, printre care democrația, economia, drepturile omului, pacea, mediul, Amazon și libertatea religioasă. 

Bolsonaro a participat la cea de-a 74-a ediție a Adunării Generale a Națiunilor Unite (ONU) din New York, Statele Unite. În discursul său, el a subliniat „apărarea fără compromis” a Braziliei a libertății religioase „și probleme legate de suveranitatea, drepturile familiei și individuale ale țării, precum credința și credința. Bolsonaro l-a citat și pe Ioan 8:32, care a fost un „semn distinctiv” al activității sale încă din campania prezidențială. „Tot ce trebuie să facem este să contemplăm adevărul urmând Ioan 8:32:„ Vei cunoaște adevărul și adevărul te va elibera ”, a spus el. 

Președintele a vorbit despre episodul pe care l-a suferit când a fost înjunghiat. „Am supraviețuit doar printr-o minune a lui Dumnezeu”, a spus Bolsonaro. „Încă o dată, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața mea.” Președintele a spus că „în ultimele decenii am fost seducați, fără să ne dăm seama, de sisteme ideologice de gândire care nu au căutat adevărul, ci puterea absolută”. Vorbind despre ideologie, pe care a spus-o, s-a stabilit „în domeniul culturii,„ educația și mass-media ”, chiar i-a afectat pe copii. 

Președintele a spus că această ideologie de gen „încă încearcă să distrugă inocența copiilor noștri, pervertind chiar și cea mai elementară și elementară identitate, cea biologică”. Președintele a mai spus că „ideologia a invadat sufletul uman pentru alungarea lui Dumnezeu și a demnității cu care ne-a îmbrăcat”. În ceea ce privește libertatea religioasă, el a spus: „Persecuția religioasă este un flagel pe care trebuie să-l luptăm neobosit. În ultimii ani am asistat, în diferite regiuni, la atacuri lașe care i-au victimizat pe credincioși.

 ” Președintele a spus că „Brazilia condamnă cu fermitate toate aceste acte și este gata să colaboreze cu alte țări pentru a-i proteja pe cei asupriți pentru credința lor”. Bolsonaro și-a încheiat discursul spunând că „vă mulțumesc tuturor pentru harul și gloria lui Dumnezeu”. AcontecerCristiano.Net

Sursa: https://www.acontecercristiano.net

Niciun comentariu: