Radio Maranata Vulcan

marți, 9 octombrie 2018

Tony Berbece: S-a născut o generația care…

S-a născut o generație care acceptă pe stradă cu un zâmbet larg reclame la videochat și masaj erotic, dar respinge cu silă un verset din Biblie printat pe un cartonaș.
S-a născut o generație care intră cu miile pe un live făcut de o ghicitoare care aruncă cu blesteme și farmece, dar care dă block celor care distribuie o slujbă de Biserică.
S-a născut o generație care ascultă cu sfințenie versurile unui cântăreț debusolat, pasionat de droguri, sex, faimă și bani, dar care nu mai ascultă glasul părintesc.
S-a născut o generație care se laudă că e atee, dar a uitat că e a celor care la Revoluție strigau: “Există Dumnezeu!”
S-a născut o generație care în sănătate frecventează cluburile și barurile, iar în boală moaștele.
S-a născut o generație care dă 500 de lei pe un bilet la un festival de muzică, dă 200 de lei pe o un loc la o masă într-un club și încă un salariu pe consumație, dă 2000 de lei pe o haină, dar să facă copii e scump.
S-a născut o generație care salvează păduri, salvează Roșia Montană, salvează urșii din pădure, salvează vacile și porci din abatoare, dar nu e în stare să salveze destinul propriilor copii punând la un Referendum despre valori un “Da” apăsat (am impresia că tot pe părinții noștri ne vom baza la acest referendum).
S-a născut o generație care face mai mulți copii în afara căsătoriei decât responsabil într-o familie de aceea se fac 250 de avorturi zilnic și de aceea Spitalul din Botoșani, care nu mai face avorturi la cerere, a fost numit un spital din Evul Mediu. Da, a fi deștept azi este despre a ucide și a distruge rasa umană, iar a conserva-o pe ea și pe valorile ei este o prostie.
S-a născut o generație care, dacă nu se apropie de Dumnezeu, oare ce va naște la rândul ei?
Doamne ajută!

Niciun comentariu: