Radio Maranata Vulcan

marți, 20 februarie 2018

Printul Kuweitului Abdullah Al Sabah decide să se închine, lui ISUS HRISTOS: Daca voi fi omorat sa stiti de ce, dar macar il voi cunoaste pe ISUS CRISTOS


Printul Kuweitului Abdullah AL Sabah s-a convertit la crestinism intr-o tara musulmana in care apostazia (renuntarea la credinta nativa) poate fi pedepsita cu moartea.
De altfel printul a declarat ca daca va fi omorat macar il va ajunge sa-l cunoasca pe Isus: ,,Voi accepta orice imi vor face, pentru ca Biblia m-a ghidat catre calea dreapta.”
„În primul rând, sunt total de acord cu distribuirea acestui fișier audio și declar acum că dacă mă omoară din cauza asta, atunci eu va apărea în fața lui Isus Hristos și voi putea fi cu el pentru eternitate.”
In acelasi fisier audio printul vorbeste si despre evenimentele recente din Egipt si de grupurile islamiste care vor castiga alegerile: „Comunitățile islamice au dorit întotdeauna să atace în diferite părți ale lumii, dar Dumnezeu a protejat lumea și încă o protejează.
Acesta este motivul pentru care am văzut recent neînțelegeri care apar în rândul grupurilor islamice, care sunt în prezent in luptă unul cu celălalt. Acestea sunt pe cale să se împartă în continuare în diferite grupuri. ”
Declaratia a facut-o intr-un material audio difuzat pe canalul de televiziune Al-Haqiqa , un canal care transmite emisiuni crestine.
Musulmanii au reactionat deja la auzul acestei vesti : “nu este membru al familiei regale” sau “Rușine pe canalul Al-Haqiqa!”
Mohabat News , un site creștin iranian care a urmarit soarta minorităților creștine din Orientul Mijlociu îndeaproape și care a monitorizat declarația lui Abdullah , confirmă că această veste a fost publicata pentru scurt timp de către agenții de știri arabe și , de asemenea, de către agenția de știri de stat iraniană .
Unele site-uri independente cu înclinații șiite, au negat rapoartele și il citeaza pe un alt prinț kuweitian , AZBI al- Sabah , care a spus:,,Nu e nimeni cu acest nume în familia regală din Kuweit.”
De fapt, numele de Abdullah nu apare pe lista din cei 15 membri ai familiei regale, care conduc această țară mică , extrem de bogata în diferite resurse. Totusi surse sub anonimat au afirmat ca in fapt printul isi ascunde numele oficial din acte pentru a nu aduce prejudicii familiei regale.
In Kuweit majoritatea populatiei este musulmana iar cealalta religie (crestinismul) reprezinta doar 4% din populatie. De altfel in constituitie , legea fundamentala a statului sta scris: „Islamul este religia oficială a țării și Sharia este principala sursă de legislație.”

Niciun comentariu: