Radio Maranata Vulcan

marți, 24 octombrie 2017

Stupefiant: elevii de clasa a V-a vor învăța de 5 ori mai mult despre ISLAM decât despre CREȘTINISM.



Evenimentul Zilei atrage atenția asupra unei situații incredibile cu care se confruntă educația din România. Astfel, studiind cele 7 (șapte!!!) manuale alternative de istorie pentru clasa a V-a, jurnaliștii de la ziarul menționat au descoperit cu stupoare că „Creștinismul este tratat ca ruda săracă și urâtă a Imperiului Roman, în timp ce Islamul se lăfăie într-un capitol numai al lui”. N-o fi ăsta un semn că și politicienii din România, alături de cei din țările occidentale, pregătesc terenul islamizării Europei prin impunerea unei toleranțe față de o religie total intolerantă cu creștinismul sau cu oricare alta?


Cum justifică Ministerul Educației acest lucru? Ei bine, cică explicația ar fi asta, trecută frumos în programa școlară: „Accentul este pus pe diversitate și pe acceptarea și valorizarea acesteia. În ciclul gimnazial (disciplina istorie – n.m.) își asumă să stimuleze acceptarea multiculturalității și a perspectivelor multiple.” După cum puteți vedea, Ministerul Educației a devenit un fel de agent al progresiștilor neomarxiști care ne bagă pe gât așa-zisa corectitudine politică, adică cenzura mizerabilă a elitelor globaliste.
Este de subliniat faptul că noua programă școlară pentru gimnaziu a fost aprobată prin ordinul de ministru 3393, din 28.02.2017. În conformitate cu aceasta, manualele alternative pentru clasa a V-a alocă o singură pagină Creștinismului și un capitol întreg Islamului. Și când te gândești cum mai pupă aleșii noștri moaște în campaniile electorale și cât de patrioți, creștini practicanți și iubitori de tradiții românești sunt atunci când trebuie să obțină votul prostimii!
Și iată cum, încet, încet, îndoctrinarea copiilor României, de la cele mai fragede vărste, se va cristaliza în „rețeta de succes” occidentală prin care cei mici sunt învățați că islamul este minunat, că cuplurile gay sunt cool și că este mișto să îți schimbi și sexul, dacă ai vreo frământare. Ba, mai mult decât atât, copiii vor fi sfătuiți, foarte probabil, să poarte cu ei prezervative, de la 7-8 ani, că poate vor să-și înceapă viața sexuală din clasa I-a.

Niciun comentariu: