Live Radio

miercuri, 23 august 2017

Europa se schimbă din temelii: Noul primar al unui oraș din Anglia a impus o rugăciune musulmană la începutul fiecărei ședințe Consiliului Local. Sebastian Bodu, mesaj pentru progresiști: Dacă ar fi spus vreo rugăciune creștină, ați fi fost în spume...


La debutul fiecărei ședințe, primarul Shadab Qumer, care este musulman, obișnuiește să citească o rugăciune musulmană, iar ceilalți membri ai forului se ridică în picioare și ascultă în liniște, scrie ActiveNews.ro.

Același lucru obișnuia să-l facă și predecesorul lui Shadab Qumer, Fida Hussain, care este acum consilier pe probleme de mediu.

Recent, consiliul, care este prezidat de primar, a fost implicat într-un scandal din cauza unui controversat proiect de extindere a unei moschei. Inițiatorii au argumentat că este nevoie de ridicarea unor anexe la lăcașul de cult pentru ca femeile să se poată ruga. Această măsură, mai afirmă susținătorii, e și o modalitate de a combate segregarea și misoginismul. Opozanții, în schimb, afirmă că moscheea va ajunge să fie mult prea mare și va aglomera zona. În plus, vor apărea și probleme cu traficul. În cele din urmă, consiliul a aprobat proiectul,, precizează oldham-chronicle.co.uk. 

Sebastian Bodu a reacționat în urma acestei știri transmițându-le un mesaj progresiștilor care continuă să denigreze valorile creștine.

„Luați, progresiștilor, de aici! Dacă ar fi spus vreo rugăciune creștină, ați fi fost în spume! A nu se înțelege că ar fi ok să spui orice fel de rugăciune, ci că voi aveti o problemă doar cu creștinismul. Și cu familia heterosexuală. Le vedeți retrograde și anacronice. In imagini, Primarul musulman al unui oraș din Anglia...”, a scris Sebastian Bodu pe contul său de Facebook.

Sursa: http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2017/08/europa-se-schimba-din-temelii-noul.html?m=1

Niciun comentariu: