Radio Maranata Vulcan

luni, 7 mai 2018

Se construiește un sediu creștin care va fi situat lângă noua Ambasadă Americană din Ierusalim

artistic renderings of the new IFCJ headquarters – Global Fellowship House – in Jerusalem. (Courtesy of IFCJ) (via Breaking Christian News)
TRAD. AGNUS DEI – BREAKING CHRISTIAN NEWS
Sediul central va fi folosit în primul rând ca o facilitate educațională în care creștinii vor învăța despre viața lui Isus în Ierusalim și despre rădăcinile evreiești ale credinței creștine.
(Israel) – [Breakingisraelnews.com] Frățietatea Internațională a Creștinilor și a Evreilor („Frățietateaa”) începe lucrarea de construcție  a noului său sediu din Ierusalim, o clădire de milioane de dolari, care va oferi o casă în Țara Sfântă pentru creștinii care vizitează. 
În contextul a ceea ce a devenit cunoscut ca „epoca de aur pentru relațiile evreiești-creștine”, noul centru va fi situat lângă ambasada americană planificată din Ierusalim, o mișcare pe care mulți creștini evanghelici din Statele Unite au sprijinit-o puternic.
Proiectul de construcție, care probabil va dura trei ani, se află chiar între peretele vestic și Betleem, unde s-a născut Isus, conform tradițiilor creștine timpurii.
Sediul central va fi folosit în primul rând ca o facilitate educațională în care creștinii vor învăța despre viața lui Iisus în Ierusalim și despre rădăcinile evreiești ale credinței creștine, inclusiv botezul, despre care unii spun că se bazează pe tradiția evreiască a mikveh, o baie rituală.

Niciun comentariu: