Radio Maranata Vulcan

vineri, 6 aprilie 2018

Google refuză un doodle special de Paști. Actorul James Woods: „Pur și simplu ei îi urăsc pe creștini”

Google refuză un doodle special de Paști. Actorul James Woods: „Pur și simplu ei îi urăsc pe creștini”

Actorul american James Woods a fost printre cei care au denunțat Google, după ce gigantul media a refuzat să marcheze Paștile, pentru al 18-lea an consecutiv,  cu un „Doodle” special. Refuzul gigantului media este cu atât mai surprinzătoare cu cât diverse sărbători de pe glob sau evenimente sunt marcate de Google cu regularitate.

„Ei îi urăsc pe creștini. Pur și simplu”, a scris Woods, pe Twitter, duminică, de Paștele Catolic, în timpul unei conversații privind decizia Google de a nu marca o sărbătoare precum Învierea Domnului, potrivit Christian Post.

O remarcă similară a venit și din partea editorului-șef al site-ului InfoWars, Paul Joseph Watson, care a scris tot pe Twitter: „Deci, Google are un doodle pentru fiecare persoană „obscură” sau pentru orice act imaginabil, dar nimic pentru Paști?”, însoțind comentariul cu o captură de ecran a unei pagini Google care nu a marcat în niciun fel Sărbătoarea creștinătății.

„Google a onorat sărbătorile islamice și hinduse,  a onorat o activistă comunistă care a spus că l-a admirat pe Osama Bin Laden”, a continuat Watson referindu-se la activista Yuri Kochiyama.

Google a răspuns la această controversă printr-o declarație pentru Fox News:

„Nu avem Doodle pentru sărbătorile religioase, în conformitate cu orientările noastre actuale. Aceste Doodle-uri pot apărea în cazul unor sărbători non-religioase care au depășit faza de sărbători religioase, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților, Festivalul de culori Holi lui și vacanța din decembrie, dar nu includem imaginea religioasă sau simbolul religios ca parte a acestei orientări”.

Niciun comentariu: