Radio Maranata Vulcan

duminică, 26 iulie 2020

Politistii au descins la o adunare penticostala cu 250 de frati organizata langa Timisoara si au aplicat amenzi de peste 35.000 de lei



Dupa ce o adunare religioasa organizata, in urma cu 10 zile, in orasul Faget, a declansat raspandirea Covid-19 in asemenea masura, incat, astazi, s-a decis carantinarea orasului, autoritatile au devenit mult mai vigilente la astfel de evenimente.

In acest context, echipaje ale Politiei Timisoara, Politiei Locale si Jandarmeriei au descins, astazi, la o procesiune religioasa organizata in Ghiroda, localitate periurbana aflata langa Timisoara, unde s-a ignorat restrictia privind numarul limita de persoane care pot participa la un eveniment desfasurat in spatiu deschis si s-au adunat proximativ 250 de frati intru credinta.
In conditiile in care evenimentul religios, un botez, a fost revendicat de Biserica Penticostala “Poarta Cerului”, politistii au aplicat organizatorilor o amenda de 2.000 de lei, pentru nerespectarea conditiilor privind organizarea si desfasurarea de adunari in spatii deschise.
De asemenea, si Politia Locala Ghiroda a apliocat 18 sanctiuni, la final, numarul total de sanctiuni contraventionale fiind de 146, in valoare de 35.250 de lei. Imediat dupa interventia politiei, adunarea penticostala s-a incheiat, iar participantii au parasit in graba locul evenimentului. (V.E.)
Sursa foto: facebook / Biserica Poarta Cerului

Un comentariu:

Gabi spunea...

Acolo unde se simte puterea Domnului, este și împotrivire .