Radio Maranata Vulcan

marți, 9 iunie 2020

Holy Doctor Mission - Viziune. Misiune. Obiective. Scop (VIDEO)

Scopul Misiunii Holy Doctor

Virgil Croitor. Despre scopul Misiunii Holy Doctor



De ce Holy? Holy înseamnă Sfânt și are de-a face cu spiritualitatea și cu Dumnezeu.
De ce Doctor? Doctorul se ocupa de tratarea și vindecarea bolilor.
De ce Holy Doctor? Pentru că este vorba de Medicul medicilor care este Isus Cristos. «Prin rănile Lui ați fost vindecați» (1 Petru 2:24)
Definiția Misiunii
Scopul Misiunii Holy Doctor este mobilizarea creștinilor în vederea rugăciunii pentru vindecare sufletească și trupească și echiparea prin Cuvântul lui Dumnezeu pentru lupta spirituală (Iacov 5: 13:18)
Viziunea Holy Doctor
Construirea unei platforme care să aibă un sistem (concept) care să cuprindă un mecanism de conectare și mobilizare a tuturor creștinilor și liderilor din bisericile locale în vederea organizării de conferințe de rugăciune la nivel local, național și internațional.
Mecanismul (conceptul) va fi unul de natură independentă, neaparținând vreunui cult religios. Această independență dă farmec acestei misiuni deoarece ea poate să se adreseze oricui, fără ca oamenii să se simtă obligați să facă parte dintr-o anumită denominațiune creștină.
Misiunea are la baza ei, Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, declarându-se misiune creștină.
Scopul misiunii
1. Mobilizarea liderilor din bisericile locale pentru organizarea de conferințe de rugăciune la nivel local, național și internațional.

2. Mobilizarea tuturor creștinilor indiferent de dominațiune pentru un scop comun, rugăciunea.
Obiective:
Obiective prioritare.
1. Un singur grup de rugăciune: Mijlocitori HDM pe platforma www.holydoctor.com (https://holydoctor.com/dashboard)
- Dezvoltarea grupului de rugăciune Mijlocitori HDM prin alte grupuri de rugăciune pe diferite platforme de socializare precum whatzapp, facebook, twiter, cu scopul de a-i atrage pe oameni în grupul de rugăciune mamă, de pe platforma Holy Doctor.
- Grupul de rugăciune de pe platforma HDM va include mai multe categorii prin care să se poată forma ucenici ai rugăciunii prin învățătura dată de Cuvântul lui Dumnezeu.
Obiective secundare.
1. Dezvoltarea unei aplicații mobile HDM.
2. Extinderea misiunii HDM la nivel Național și internațional. În fiecare țară unde se dorește ca Misiunea HDM să ajungă, să existe o filială la nivel național de unde se va coordona lucrarea Misiunii pe țară. De exemplu, dacă se dorește să se deschidă o filială în Italia, de preferință ar fi ca Misiunea să se extindă la nivel de țară în limba italiană în rândul cetățenilor italieni. Tot așa și în celelalte țări.
3. Deschiderea (închirierea) unor case (încăperi) „ Casa rugăciunii Holy Doctor“ unde toți cei care doresc să se refugieze pentru un timp de rugăciune să aibă posibilitatea să o faca liberi în orice oră din zi. În aceste locații se vor putea organiza (mobiliza) oamenii pentru a se ruga pentru o anumită persoană sau cauză, la fața locului.
4. Închirierea sau construirea unui sediu central al misiunii HD.


Niciun comentariu: