Radio Maranata Vulcan

miercuri, 2 ianuarie 2019

„N-o să mai vin la biserica asta”

O doamnă s-a dus la pastorul ei și i-a spus: „N-o să mai vin la biserica asta”. Pastorul a întrebat-o: „Îmi permiteți să vă întreb de ce?” Doamna: „Văd oameni în timpul slujbei trimițînd sms-euri, unii bîrfesc, unii nu trăiesc frumos, unii se binoclează la mine, iar alții sunt ipocriți.
Pastorul a rămas tăcut cîteva clipe și pe urmă i-a zis: „Înainte de-a pleca sunteți amabilă să faceți ceva pentru mine?”. „Sigur că da” a venit răspunsul. „Vă rog să luați un pahar plin cu apă și în timpul Slujbei să faceți un ocol în jurul adunării, dar să aveți grijă să nu curgă nici un strop din el”. Doamna: „Da, pot să fac asta”. S-a dus, a umplut un pahar cu apă și a înconjurat Adunarea care era la închinare, s-a dus la pastor și ia zis: „Gata, am terminat”.
Pastorul i-a pus atunci aceste întrebări: „Ați văzut pe cineva trimițînd sms-euri pe telefon? Ați văzut pe cineva bîrfind? Ați văzut pe cineva dormind? Ați văzut pe cineva binoclîndu-vă?”. Doamna: „N-am văzut pe nimeni pentru că eram concentrată pe pahar, ca apa să nu se verse din el”.
Pastorul i-a zis: ”Cînd veniți la biserică tot așa ar trebui să vă concentrați pe Dumnezeu, ca să nu pierdeți nimic din EL. De aceea Isus a spus: ”Urmează-Mă pe Mine, nu pe alți creștini. (Evrei 12:2).
Nu perminte ca legătura ta cu Dumnezeu să fie determinată de cum alți se relaționează la Dumnezeu. Relația ta cu El să fie determinată de cît de concentrat ești tu pe EL și în Biserică, dar și în afara ei.
La Mulți ani cu Har Multiplu … tuturor.
Fii consumator de Har, dar și furnizor de Har. Fiecare dă ce are…

Niciun comentariu: