Radio Maranata Vulcan

joi, 4 octombrie 2018

Susținere masivă pentru Referendum pe stadioanele din România. Peluza Sud Steaua: Familia tradițională este o datorie morală. Pe 6-7 octombrie, DA pentru identitatea națională!

UPDATE: Susținere masivă pentru Referendum pe stadioanele din România. Peluza Sud Steaua: Familia tradițională este o datorie morală. Pe 6-7 octombrie, DA pentru identitatea națională!
ACTUALIZARE 01.10/09:19 Tinerii care susțin echipele de fotbal din România continuă să-și arate susținerea pentru participarea la Referendumul pentru Căsătorie din 6-7 octombrie.
De data aceasta, cei care ne-au trimis mesajul lor au fost suporterii din Peluza SUD Steaua, care au afișat la meciul din acest weekend al echipei lor următorul mesaj:
„Familia tradițională este o datorie morală. Pe 6-7 octombrie, DA pentru identitatea națională”

Pe lângă acest text, tinerii au mai expus și bannerul devenit deja simbol al tribunelor românești: Ultrașii din prima linie, spun DA, pentru familie, așa cum s-a putut vedea și la meciurile Universității Cluj (Foto).
 
ACTUALIZARE 27.09/13:00 Continuă să sosească fotografii ale suporterilor diferitelor echipe din țară. De data aceasta este vorba despre cei de la Arad (UTA - FOTO 1) și FCSB (Foto 2). Cei de la FCSB au afișat mesajul: „Familia înseamnă tată, mamă și copii. România nu are nevoie de alte prostii”(plan îndepărtat). 
Dacă afișați mesajul pe stadion, puteți trimite fotografiile voastre pe adresa contact@activenews.ro sau ca mesaj pe pagina noastră de facebook.


ACTUALIZARE 16:00
 În urma apelului nostru, am primit mai multe fotografii cu mesajele pro Referendum, afișate de suporterii români din țară.
Pe lângă tinerii care susțin Universitatea Cluj, Dinamo București și FC Vaslui, am primit mesajele celor care țin cu Universitatea Craiova și FC Argeș.
Pe lângă bannerul cu „Ultrașii din prima linie spun DA pentru familie” (Foto 1), cei de la Craiova au mai afișat și „Cu 2 milenii de creștinism la temelie, încă avem dubii ce înseamnă o familie?” (Foto 2).

La Pitești, tinerii au scris: „Române, creștine, trebuie să știi, pe 7 octombrie nu poți lipsi!”. (Foto 3)
 
 
Suporterii echipelor de fotbal din România au trecut peste rivalitățile de zi cu zi pentru o cauză comună: apărarea familiei. 
Astfel, în ultimele zile pe mai multe stadioane din România, suporterii au afișat un mesaj comun: „Ultrașii din prima linie spun DA pentru familie”.
Deocamdată, suporterii Universității Cluj, ai lui Dinamo București (FOTO 2) și ai celor de la FC Vaslui (FOTO 1) au afișat acest mesaj la meciurile pe care echipele lor le-au disputat în ultimele zile.

Invităm suporterii care vor afișa acest mesaj pe stadioanele lor să ne trimită fotografiile pe adresa contact@activenews.ro și le vom publica.

Referendumul pentru definirea căsătoriei se va desfășura în zilele de 6 și 7 octombrie și cei care doresc ca mariajul să fie definit drept uniunea dintre un bărbat și o femeie sunt invitați să voteze DA la întrebarea de pe buletinele de vot.


 

Niciun comentariu: