Radio Maranata Vulcan

joi, 2 aprilie 2015

Biblia nu este fantezie. Omenirea isi traieste zilele din urma, afirma un cunoscut evanghelist (Video)


 World-At-End-Desktop-Wallpaper
Intr-un nou efort de a promova Biblia si adevarul ei de netagaduit, evanghelistul Ray Comfort a produs un film documentar care doreste sa sublinieze „10 semne din Scriptura care arata clar ca lumea este aproape de sfarsit”.
Documentarul care dureaza o jumatate de ora a luat nastere dupa ce evanghelistul a observat ca recenta ecranizare a regizorului Darren Aronofsky, filmul de lung metraj „Noe” a fost listat pe Internet Movie Database la categoria „Fantezie”!
„Vreau ca oamenii sa stie ca Biblia nu este fictiune, este o carte de mare incredere, este Cuvantul lui Dumnezeu si arata implinirea tuturor profetiilor cu o precizie uimitoare. Nimeni nu vunoaste viitorul, decat Dumnezeu. Dumnezeu cunoaste inceputul si sfarsitul lumii noastre.”
Comfort a spus ca documentarul sau va arata telespectatorilor si oamenilor in general ca Biblia „nu este o carte de mituri” si ca exista dovezi clare despre un potop la nivel mondial asa cum este descris in povestea biblica a lui Noe, relateaza The Blaze.
„Nimeni nu m-a convins ca relatarile din Biblie nu ar fi adevarate. Relatia cu Dumnezeu pe care am experimentat-o prin legatura personala si credinta m-a transformat intr-o clipa, astfel incat stiu ca painile pot fi inmultite, se poate pescui acolo unde nu sunt pesti, marea se poate inrosi, gurile leilor au fost inchise si o multime de animale pot incapea intr-o singura barca”, a adaugat cunoscutul evanghelist.
Documentarul „Noe si zilele din urma” stabileste 10 semne clare care, potrivit lui Comfort, arata ca omenirea se indreapta spre „sfarsitul veacului” si cea de-a doua venire a lui Isus Hristos, asa cum indica profetiile din Biblie.
Printre semnele prezentate in documentar evanghelistul indica: predicatori ai Bibliei care exploateaza oamenii; acceptarea sociala a homosexualitatii; negarea marelui potop; convingerea generala ca aceste fenomene nu reprezinta nimic nou si ca ele intotdeauna au existat, etc.
Comfort a declarat ca nu a vazut personal filmul „Noe”, dar a fost contactat de colegi si prieteni apropiati care au vazut proiectia si care au spus ca sunt convinsi ca „Hollywood-ul nu are nici un pic de respect fata de Biblie”.
„Ei au transformat un om drept, care a gasit har in ochii lui Dumnezeu, intr-un individ nebun, betiv si criminal”, a spus Comfort.
http://afirmativ.com/

Niciun comentariu: