Radio Maranata Vulcan

marți, 7 aprilie 2015

Altarul Domnului a fost reconstruit în Ierusalim – Un semn al vremurilor?

Temple,Israel,Jerusalem Photo credit Ritmeyer Archaeological Design
Locul unde va fi zidit Altarul Photo credit Ritmeyer Archaeological Design

Institutul Templului a reconstruit un altar Domnului in Ierusalim, si scolarii internationali se minuneaza de insemnatatea acestuia.
Ca parte a “Miscarii Templului” din Israel, altarul a fost inaugurat in Decembrie anul trecut, si rapoartele indica ca va putea fi gata de Pastele Evreiesc.
,,Noi stim ca profetia sfarsitului nu se poate implini fara reconstruirea Templului din Ierusalim,” a spus unul din cei mai bine cotati autori de New York Times, Jonathan Cahn. ,,Uraciunea pustiirii profetita in Cartea lui Daniel si in Evanghelii, trebuie sa aiba loc in incinta Templului. La fel si apostolul Pavel vorbeste despre “omul nelegiuirii” sau Anticristul, stand in Templul lui Dumnezeu. Ceea ce multi oameni nu-si dau seama este ca alaturi de Sfanta Sfintelor, altarul Templului este partea cea mai principala si critica din Templu.”
Altarul, 3.5 m latime si 3.5 m inaltime. Photo creditwww.breakingisraelnews.com
Telul Institutului Templului ,,este de a reaprinde flacara Templului Sfant in inimile oamenilor prin educatie. Obiectivul nostru pe termen lung este de a face totul cu puterea noastra limitata de a construi Templul Sfant in timpul zilelor noastre,” conform site-ului lor.
Cu toate ca Templul inca nu a fost reconstruit, Institutul preseaza in directia aceasta.
,,Ceea ce este asa de special de a veni aici la Tisha Be’av este ca acesta este locul unde Templurile au fost distruse – doar de cealalta parte a Zidului (Plangerii), a spus Gutman Locks ziarului Ierusalim Post. ,,Si aici este locul unde va fi construit cel de al treilea cand va veni Mesia, si nu va mai fi distrus.
,,Chiar daca este cel mai dureros timp al anului, noi putem sa vedem evreii cum se intorc din nou in tara lor, ceea ce a fost profetit de mii de ani. Noi putem vedea de fapt ca se intampla.”
temple esv
Cel de-al treilea templu. Photo ESV Bible
Conform postului Breaking Israel News, ceea ce face altarul asa de unic este faptul ca poate fi asamblat si demontat cu usurinta, permitind sa fie transportat rapid si eficient de la locatia curenta, la Muntele Templului atunci cand va veni timpul.
Momentul reconstruirii altarului coincide cu revelatia lui Cahn cu privire la ciclul Shemitah, si totodata cu predictiile sale despre Orientul Mijlociu cu referinte la tara lui Israel.
,,Dar daca Shemitah este ca sa-si urmeaze cursul, se vor intampla urmatoarele lucruri. Conform paternului, de fiecare data cand se intampla, este razboi in Orientul Mijlociu,” a spus Cahn. ,,Punctul numarul 2: exista un razboi mare atintit pe Israel – Primul Razboi Mondial si Razboiul de Sase Zile din 1967. Numarul 3: razboiul rezulta intr-o restaurare finala al pasului urmator a profetiei despre sfarsit.
Este acesta un semn al vremurilor sfarsitului sau doar o coincidenta interesanta?

The Third Temple:

A 3D Introduction to Ezekiel’s Vision

Al Treilea Templu, viziunea lui Ezekiel
VIDEO by Chaim Clorfene

Building the Stone Altar

https://rodiagnusdei.wordpress.com

Niciun comentariu: