Radio Maranata Vulcan

luni, 2 februarie 2015

3000 de oameni doresc sa fie botezati in Republica Dominicana ,după participarea la o Evanghelizare

rsz_rsz_img_0315
Circa 3.000 de oameni urmeaza sa fie botezati in acest Sabat, in Republica Dominicana, in urma unei evanghelizari efectuate pe durata a cinci zile de catre evanghelistul Mark Finley.
In fiecare seara a evanghelizarii au fost prezenti peste 14.000 de oameni, pe un stadion din capitala Santo Domingo.
Botezul va fi transmis in direct online in Sabatul din 17 ianuarie, cand va avea loc o ceremonie speciala pe stadionul „El Palacio de Los Deportes”. De asemenea, numerosi oameni vor fi botezati si in intreaga tara.
Misiunea actuala de evanghelizare este una dintre cele mai mari care a fost vreodata organizata in Republica Dominicana si a fost urmarita in direct in mediul online de mii de oameni atat in biserici, cat si in mii de case de pe intreaga insula. 20 de posturi de radio au preluat si au transmis in direct evenimentul.
Stadionul a fost umplut pana la refuz in timpul seriei de evanghelizari din perioada 7-11 ianuarie intitulata „Un an nou, o viata noua”. Sute de persoane nu au gasit un loc sa se aseze, fiind nevoite sa ramana pe dinafara.
Unul dintre cei mai cunoscuti evanghelisti ai Bisericii Adventiste – Mark Finley – a sustinut campanii de evanghelizare pe toate continentele in timpul celor peste 45 de ani de slujire, cu exceptia Antarcticii.
Cesario Acevedo, presedintele Bisericii Adventiste din Republica Dominicana a declarat ca liderii bisericii si membrii si-au dublat eforturile pentru a pregati aceasta serie de evanghelizare, cu o dorinta acerba de revarsare a Duhului Sfant.
„Biserica noastra a vrut sa intareasca familiile si societatea dominicana prin prezentarea Cuvantului lui Dumnezeu intr-un mod cat mai amplu”, a spus Cesario Acevedo.
„Biserica este in crestere rapida, de curand programele postului de radio au reusit sa acopere 90% din suprafata tarii”, a mai declarat Cesario Acevedo.
Uniunea Bisericilor Adventiste Dominicane este formata din 1237 de biserici si institutii, numarand aproape 300.000 de membri. Biserica administreaza 72 de scoli primare si secundare, o universitate, un spital si un post de radio.


Read more: http://afirmativ.com/2015/01/15/evanghelizare-fara-precedent-republica-dominicana-sustinuta-de-pastorul-mark-finley-3000-de-oameni-doresc-sa-fie-botezati/#ixzz3QZT5ihpT

Niciun comentariu: