Radio Maranata Vulcan

vineri, 15 mai 2020

Zi specială de rugăciune pentru misiune

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni stând jos

Vineri 15 Mai 2020 între orele 06:00 - 18:00

Dragi prieteni și mijlocitori,

„Așa vorbește Domnul către unsul Său, pe care l‑am apucat de mâna dreaptă ca să supună neamurile înaintea lui și să dezlege brâul împăraților, ca să deschidă porțile înaintea lui, porți ce nu vor mai fi închise:
«Eu Însumi voi merge înaintea ta și voi netezi munții;
Voi sparge ușile de bronz și voi tăia barele de fier;
Îți voi da vistieriile întunericului, bogății ascunse în locuri secrete, ca să știi că Eu sunt Domnul, Dumnezeul lui Israel, Care te chem pe nume.
De dragul robului Meu, al alesului Meu, te chem pe nume, îți dau un nume de onoare.”
Isaia 45:1‭-‬4

Expuși în fața acestor promisiuni, la binecuvântările spirituale din locurile cerești, inima se umple de recunoștință pentru moștenirea ce o avem în Domnul și nu o ținem doar pentru noi.
Am decis că vom umple cupele de aur pline cu tămâie, care sunt rugăciunile sfinților.
Cântăm și noi: „Vrednic ești să iei cartea și să-i rupi pecețile, căci ai fost înjunghiat și ai răscumpărat pentru Dumnezeu, cu sângele Tău, oameni din orice seminție, de orice limbă, din orice popor și de orice neam!
Apocalipsa 5:8‭-‬9

În aceasta atitudine de închinare aducem rugăciunile noastre înaintea Domnului.

Avem un motiv de mulțumire!

1. Creștinii din întreaga lume s-au rugat pentru Greg Mundis (Director executiv al AGWM). „Greg a ieșit din coma indusă medical în care s-a aflat timp de 5 săptămâni, respiră fără ajutorul ventilatorului, toate infecțiile sale s-au curățat și vorbește. Mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat atât de mult pentru dragul meu prieten și slujitor.
A lui Dumnezeu să fie gloria!
Randy Hurst, AGWM

2. Să ne rugăm pentru organizaţii precum Friends Internaţional (Prieteni Internaţionali), ale căror misiune este aceea de a ajunge cu Evanghelia la studenţii internaţionali și de a le arăta acestora dragostea lui Hristos pentru lumea musulmană.
Ne rugăm pentru înţelepciune, grijă şi prietenii apropiate, care să ducă la dialoguri folositoare cu subiecte duhovniceşti.
De exemplu, în fiecare an până la 15.000 de musulmani sosesc în Marea Britanie ca studenţi internaționali (din calendarul de Ramadan, pentru vineri, 15 mai).

3. Ne rugăm pentru binecuvântarea donațiilor făcute pentru lucrarea misionară, să prospere și să împlinească scopul din Matei 28:19. Iar susținătorii acestei lucrări să primească rod însutit.

4. Ne rugăm pentru un grup etnic neatins cu Evanghelia
Beduinii din Arabia Saudită
Populație: 1.095.000
Limba principală: arabă, najdi
Religie: islam
Creștini: mai puțin de 2%
Biblia: Nu
(JoshuaProject)

Vă mulțumim că vă rugați și mobilizați și alți frați și surori să se alăture.
În link-ul următor, fiecare poate opta pentru un interval de 20 minute în care să se roage: https://apme.ro/rugaciune-misionari/


Sursa: https://www.facebook.com/events/2920924807943914/?notif_t=plan_reminder&notif_id=1589507997523988

Niciun comentariu: