Radio Maranata Vulcan

marți, 25 februarie 2020

Invazia lăcustelor în Bahraim au transformat ziua în noapte. Imagini apocaliptice. Video

invazie-de-lacuste-bahrain-captura-twitter


Foto: Captură Twitter
Roiuri imense de lăcuste au invadat Regatul Bahrain, transformând ziua în noapte. ONU a avertizat că milioane de oameni sunt în pericol de foamete din cauza lăcustelor.


Imaginile „apocaliptice” au fost filmate în Bahrain, invadat de milioane de lăcuste. Roiurile au fost atât de mari încât au acoperit total cerul. Zeci de maşini aflate în trafic au fost nevoite să tragă pe dreapta după ce vizibilitatea a scăzut la zero.
Lăcustele se îndreaptă către China, după ce au făcut prăpăd în Africa. Etiopia, Somalia şi Kenya au fost rând pe rând invadate de roiuri, care au distrus zeci de mii de hectare de culturi agricole. Invazia de proporții istorice din estul Africii a fost corelată de experți cu variațiile extreme ale climei, regiunea fiind lovită de secetă, apoi de precipitații neobișnuit de abundente.



Blimey what next! We now have a plague of locusts in the video footage however was taken somewhere near in the south of earlier today. They are still about but appears that there are less of them!

Vezi celelalte Tweeturi ale utilizatorului Des Tidbury

Organizația pentru Alimentație și Agricultură din cadrul ONU spunea că invazia reprezintă o amenințare pentru cei 19 milioane de locuitori din zonă, care s-ar putea confrunta cu o criză alimentară, conform Mediafax.
Invaziile de lăcuste de deșert sunt neobișnuite în această regiune, ultima având loc în 2007, fără a provoca mari pagube. 
Organizaţia naţiunilor Unite a avertizat că, din cauza lăcustelor, milioane de oameni sunt în pericol de foamete.
Editor: A. D. 

Niciun comentariu: