Radio Maranata Vulcan

vineri, 28 iunie 2019

ProMisiune cu Radio Maranata Vulcan - Interviu, Mărturie cu Betuel & Bianca Adomnicăi (1)


                                                           Misionarul și Misiunea 
                                      Radio Maranata Vulcan - Realizator Gigi Neagu
                                                              Vulcan 28.06.2019


                                         
                                          Ascultă AICI....


"Viața creștină completă are două părți: partea exterioară și partea interioară.Pentru cei mai mulți dintre noi, partea din afară pare mai mare.Viața, slujirea, activitatea, dăruirea, contactul cu oamenii, simpla luptă pentru existență, toate acestea ne umplu  cea mai mare parte a gândirii și a timpului nostru. Ele par să fie preocuparea majoră a vieții. 

Însă când ni se deschid adevărații ochi lăuntrici, schimbarea de perspectivă este la inceput ridicolă, apoi înspăimântătoare și apoi jalnică.
 Ridicolă, datorită proporțiilor răsturnate; Înspăimântătoare, din cauza lucrurilor care sunt in joc, Jalnică pentru că există oameni puternici incapabili să vadă și care continuă să.și risipească impresionanta lor putere ascuțind bețișoare.
 Partea exterioară este îngustă intre limitele ei. 
Are deaface cu mâncarea și îmbrăcămintea, cu cărămizile și cu lemnele, cu timpul și cu clipa trecătoare, cu cultivarea minții, plăcerea contractelor sociale, ușurarea vieții suferinzilor.Toate acestea sunt bune, fac parte din ansamblul tabloului vieții, ele constituie elemente fizice din fundal.

Partea interioara le cuprinde pe toate acestea, dar se extinde infinit mai departe.Limitele ei sunt largi, atinge spiritul, motivațiile,iubirile, inima.Apoi se extinde în afară,ajunge până sus la brațul lui Dumnezeu, că să colaboreze cu El în planul dragostei Sale pentru această lume!" S.D.Gordon.

Niciun comentariu: