Radio Maranata Vulcan

vineri, 12 octombrie 2018

ROXANA IRIMIA din Vulcan - O adevărată lecție de viață, un om demn și modest.



Duminica aceasta(14 Oct.2018), de la ora 15.00, pe TVR 2, vă prezentăm, printre marile vedete, o tânără excepțională, extrem de talentată, cu o poveste excepțională. O adevărată lecție de viață, un om demn și modest. ROXANA IRIMIA din Vulcan.

 Roxana este artist plastic, absolventă a Facultății de design din Timișoara, secția design grafic. Pictează, inventează tot felul de lucruri, construiește în operele sale lumi pe care nu le-a trăit vreodată ori pe care și-ar dori să le simtă.


Roxana nu a avut o viață simplă. Determinarea sa a fost dublă și cu demnitate a răzbit, reușind să-și transforme visul în realitate. Ea s-a născut cu o malformație, neavând întregi ambele mâini. 
Nimic neobișnuit, am spune noi, atunci când îți dorești să supraviețuiești și să arăți ce poți! Dar nu toți gândesc așa, iar Roxana a avut de îndurat multe până a ajuns unde-și propusese.


Roxana Irimia l-a impresionat pe Paul prin povestea ei și prin faptul că ea nu cere ajutor. Muncește, lucrează, pictează, iar din puținul ei și al familiei sale, ajută și ea la rândul său. Cu bănuții pe care-i strânge pe lucrări, sprijină alți tineri, care au nevoie de suport.





Sursa: https://www.facebook.com/dragderomaniamea/posts/494464411077852

Niciun comentariu: