Radio Maranata Vulcan

luni, 23 aprilie 2018

Povestea lui David W Bangean - APEL LA RUGĂCIUNE PENTRU DAVID W BANGEAN

Fotografia postată de Pray for David W Bangean.
Dragi prieteni și familii,
Ne exprimăm profunzimea și cea mai profundă recunoștință față de Dumnezeu și față de voi toți. Înțelegem și știm că Dumnezeu este în control și că El lucrează toate pentru binele celor care Îl iubesc. Am dori să împărtășim povestea fiului nostru de douăzeci de ani, David Wesley Bangean. David este al doilea dintre cei șase copii ai noștri. La 19 august 2017, David, un student în domeniul sănătății, absolut sănătoasă, excelent și muncitor, la Universitatea Tehnologică din Tennessee, a suferit un accident vascular cerebral extrem de rar, paralizând-o de la gât în ​​jos. Acest lucru sa întâmplat atunci când David a întors capul spre dreapta în timpul unui joc de volei în timp ce vizita prietenii și familia în Lawrenceville, Georgia. După accidentare, David a petrecut prima lună în ICU la Gwinnett Medical Center. Mai multe teste și RMN-uri 'mai târziu, medicii au încheiat diagnosticul de Embolism Fibrocartilaginos. Este de așteptat să fie dependent de ventilator și nu poate să se miște de pe gât în ​​jos pentru tot restul vieții. După UTI, David a petrecut două luni la Centrul Shepherd din Atlanta, Georgia beneficiind de îngrijire reabilitară.
Fotografia postată de Pray for David W Bangean.

În noiembrie 2017, David a fost dus în Tennessee.

Am fost binecuvântați de oportunitatea de a rămâne la casa rudelor, deoarece casa noastră nu era potrivită pentru a satisface nevoile medicale ale lui David.

Acum așteptăm construirea unei case pentru a adapta mai bine lui David și familiei noastre.

 Deși David este paralizat de pe gât în ​​jos, el este în continuare același David și îi face pe toți să râdă când intră în camera lui să viziteze. Dragostea Lui față de Isus nu a mai rămas niciodată. Noi scriem aceste lucruri pentru a transmite povestea lui David și pentru a ne transmite mulțumirile noastre lui Dumnezeu și vouă. În acest an întreg, ne-am rugat pentru un miracol și ne continuăm să ne rugăm pentru un miracol. De fiecare dată când părea că o ușă închisă stătea în calea noastră, într-un fel, într-un fel, Dumnezeu a oferit o ușă deschisă și noi rămânem recunoscători veșnic.

Fotografia postată de Pray for David W Bangean.

Fotografia postată de Pray for David W Bangean.

Fotografia postată de Pray for David W Bangean.

Fotografia postată de Pray for David W Bangean.

Sursa: https://www.facebook.com/Pray-for-David-W-Bangean-1762599313802052/

Niciun comentariu: