Radio Maranata Vulcan

vineri, 26 mai 2017

CEDO a decis: copiii rămân definitiv în adopţia cuplului de homosexuali! Drama fără sfârşit a tatălui căruia i-au fost luaţi copiii şi daţi unui cuplu gay din Marea Britanie.

Florin Barbu va intra din nou în greva foamei după ce Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis că homosexualii sunt părinți mai buni decât familia naturală.

Doi copii români Andy (5 ani) și Diana (8 ani) au fost luați de la părinții români, Florin Barbu și Claudia Racolța, și dați spre adopție finală la un cuplu de  homosexuali englezi. Tatăl a depus o plângere la CEDO și a cerut să-i fie redați copiii, în ideea, conformă cu Drepturile Omului, că cel mai bine se simt  în sânul propriei familii.  CEDO a considerat că această idee este depășită și că doi homosexuali bogați din Marea Britanie sunt mai afectuoși și pot avea mai mare grijă de copii decât părinții naturali.
În 2014 pe data de 13 martie copiii au fost luați de la părinții naturali de către Protecția Copilului, iar pe 20 Iunie 2016, copiii erau deja daţi spre adopţie finală la cei doi homosexuali englezi. Cu toate că statul român s-a implicat, cel britanic nu a ținut cont. Ben Oni Ardelean, senator român, venit special pentru proces să pledeze în favoarea copiilor, având și un document de la prim-ministrul Tăriceanu prin care era delegat să reprezinte statul român, nu a fost lăsat să intre in sală. După lungi insistențe din partea avocatei lui Florin Barbu, acesta a fost lăsat să intre, dar fără a putea vorbi.
Copiii au fost luați de la părinți pe motivul că aceștia se certau, fiind reclamaţi de vecini. În final, după ce copiii au fost luați, cuplul a divorțat. Florin şi Claudia s-au judecat separat cu statul englez până acum. Lui Florin i s-a dus şi ultimul strop de speranţă după hotărârea de la CEDO, conform căreia decizia din Anglia este definitivă şi nu se mai poate face nimic.
Florin Barbu a fost şi în greva foamei, de două ori, prima dată 3 zile la Bruxelles, în fața Parlamentului European, începând cu 22 februarie. Greva a fost oprită forțat de autoritați. A doua a început pe 17 mai 2016 și a ținut 18 zile în fata CEDO, urmate de 12 zile de protest fără greva foamei. În perioada grevei de la CEDO mai multe ziare și televiziuni au scris despre situația lui Florin și a copiilor. Au fost organizate proteste în România, Anglia, Austria, Spania şi Belgia.
În comparație cu celelalte cazuri de copii luați abuziv de la părinții naturali, în acest caz, Florin şi Claudia nu își mai pot vedea copiii decât atunci când aceștia vor împlini vârsta de 18 ani. În celelalte cazuri, copiii se află în plasament de către protecția copilului din țara respectivă. În cazul de față, s-a decis foarte rapid ca micuţii să fie dați spre adopție forțată acestui cuplu de homosexuali.
De câteva luni nu s-a mai scris despre cazul Barbu în mass-media, până la aceasta decizie a CEDO. În urma acestei vești, Florin s-a decis să intre din nou în greva foamei începand cu data de 18 Iunie.
Într-un interviu acordat reporterului OrtodoxInfo, Florin Barbu a vorbit despre intenţia sa de a intra din nou în grva foamei şi face apel toți care au puterea necesară să se implice în problema copiilor săi „pentru că Dumnezeu prețuieste fiecare suflet.” Citeşte interviul AICI!

Niciun comentariu: