Radio Maranata Vulcan

luni, 15 ianuarie 2018

Facebook a închis pagina creștină „Războinici pentru Cristos” 🔴 Administratorii paginii postează frecvent articole care critică drepturile LGBT și avorturile, printre alte subiecte...

Facebook a șters pagina creștină „Războinici pentru Cristos”, afirmând că aceasta a încălcat standardele comunității încurajând la ură și la violență, potrivit Alfa Omega TV.
Pagina sa de Facebook avea peste 225.000 de urmăritori.
„Războinici pentru Hristos” este o organizație creștină cu sediul în Virginia de Vest care vorbește deseori despre comportamentul păcătos.
Administratorii paginii postează frecvent articole care critică drepturile LGBT și avorturile, printre alte subiecte. Videoclipurile pastorului Rich Penkoski erau, de asemenea, postate.
Pagina a fost dezactivată prima dată în 29 decembrie iar ulterior a fost activată după ce asociația a făcut o cerere către Facebook, solicitând să o reactiveze. Pagina a fost din nou închisă vineri.
Penkoski a declarat că postările creștine ale paginii erau „cenzurate”. „Nu puteam folosi termenul LGBT în orice context, altfel devenea imediat urmărit și interzis. Dacă introduceam cele patru litere pe pagina noastră, se elimina imediat”, a spus el.
El a afirmat că doar 3% din cele 3.000 de postări ale acestora făceau referire la problemele LGBT deoarece misiunea principală a organizației este consilierea, a adăugat el.
„Vorbim despre homosexualitate, despre avort, despre adulter, despre curvie: lucruri despre care nimeni nu vorbește” a adăugat el. „Când Facebook ne-a închis pagina (pentru prima dată), noi consiliam o tânără care dorea să se sinucidă.”
A doua oară când pagina a fost închisă, Penkoski a spus că nu a primit o explicație clară, ci i sa spus că decizia nu poate fi schimbată.
„Pagina dvs. „Războinici pentru Hristos” a fost eliminată pentru încălcarea Termenilor și condițiilor de utilizare a Facebook, care este o platformă folosită exclusiv în scopuri comerciale sau promoționale. Paginile care incită la ură, sunt amenințătoare sau obscene nu sunt permise” scrie în e-mail. „Dacă pagina dvs. a fost ștearsă din oricare dintre motivele de mai sus, nu va fi reactivată.”
Facebook nu a comentat, ci a subliniat politicile lor privind incitarea la ură și agresiunea verbală. Hărțuirea pe criterii de rasă, etnie, naționalitate, apartenență religioasă, orientare sexuală și identitate de gen nu este acceptată.”

Niciun comentariu: