Radio Maranata Vulcan

vineri, 4 august 2017

Membrii guvernului american studiază Biblia împreună la Casa Albă




O adevărată trezire spirituală se desfăşoară la Casa Alba. Unii din cei mai puternici oameni din America şi din lume se întâlnesc săptămânal să studieze Biblia împreună. Guvernul condus de Donald Trump a fost numit de unii drept cel mai evanghelic cabinet din istorie – o mână de oameni care îl iau pe Dumnezeu şi Cuvântul Său foarte în serios.
Ralph Drollinger, din partea organizaţiei Capitol Ministries, a declarat pentru CBN News: „Aceşti oameni care ne conduc au fost aleşi de Dumnezeu şi puşi într-o poziţie de influenţă pentru societatea şi cultura noastră.”
Drollinger este un fost jucător NBA care şi-a găsit vocaţia după terminarea carierei sportive: a înfiinţat Capitol Ministries cu misiunea de a schimba inimile politicienilor care alcătuiesc puterea legislativă şi executivă a Statelor Unite. Dacă ei vor fi oameni credincioşi atunci acest lucru îi va ajuta să adopte şi legi drepte.
Prin organizaţia sa, Drollinger a pus bazele grupurilor de studiu biblic în 40 de adunări legislative ale statelor ce compun Statele Unite ale Americii. El conduce și studii biblice săptămânale în Senat şi Camera Reprezentanţilor la Washington, şi de asemenea îi îndrumă pe membrii cabinetului Trump în studiul lor săptămânal din Scripturi.
Câteva nume dintre cei care participă cu regularitate la studiu biblic sunt: Tom Price, ministrul Sănătăţii, Rick Perry, ministrul Energiei, Betsy DeVos, ministrul Educaţiei, Sunny Perdue, ministrul Agriculturii, precum şi directorul CIA, Mike Pompeo.
„Este cel mai bun studiu biblic pe care l-am făcut vreodată. Sunt atât de nobili și de studioşi”, a declarat Drollinger.
Un astfel de studiu biblic, în care să fie implicaţi membrii guvernului american, nu a mai avut loc de mai bine de 100 de ani.
La studiu ia parte şi procurorul general al SUA, Jeff Sessions.
„Îl văd cum se duce în fata jurnaliştilor (pe Jeff Sessions) în aceeaşi zi în care a fost la studiu biblic, şi vorbeşte şi se comportă aşa cum am vorbit la întâlnirea noastră şi mă gândesc: „Wow, oamenii aceştia chiar iau în serios şi pun în practică ceea ce învăţăm în timpul studiului. E umitor!”, spune Drollinger.
Şi preşedintele Trump este invitat la studiu biblic. În fiecare săptămână i se transmite o foaie cu lecţia ce a fost discutată.
Şi vicepreşedintele îşi doreşte să participe, atât cât îi poate permite programul încărcat. El este şi unul din sponsorii întâlnirilor.
Drollinger vede multe asemănări între vicepreşedintele Pence şi unele personaje biblice cum ar fi Iosif, Mardoheu şi Daniel – toţi oameni care au ajuns în poziţii de conducere în perioade istorice diferite prin providența lui Dumnezeu.
„Mike Pence respectă poziţia pe care o are. Se îmbracă corect, ca Iosif care s-a spălat şi curăţat înainte de a se înfăţişa la Faraon,” a declarat Drollinger pentru CBN News. Pe preşedintele Trump, Drollinger îl compară cu Samson.
„Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru aceşti oameni. Cred că vicepreşedintele Mike Pence şi preşedintele Trump au ales nişte oameni foarte buni care să conducă America,” a mai adăugat Drollinger.
Traducere de Ionuţ Poteraş

Niciun comentariu: